Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

werken bij

 

Openstaande vacatures

Momenteel heeft CJG Capelle aan den IJssel (verder) geen openstaande vacatures. Heb je toch interesse in een functie bij het CJG? Kies dan voor een open sollicitatie.

 

 

 

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Capelle aan den IJssel

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Capelle aan den IJssel is hét centrale punt waar (aanstaande) ouders, verzorgers en jeugd terecht kunnen met alle vragen over opgroeien en opvoeden. Bij het CJG werken professionals van de jeugdgezondheidszorg en jeugdhulp. Zij werken wijkgericht in teams met verschillende professionals, zodat zij Capelse jeugd en gezinnen zo goed mogelijk kunnen helpen.

Afdelingen binnen het CJG
Binnen het CJG zijn er verschillende afdelingen:

 • Jeugdgezondheidszorg
  De jeugdgezondheidszorg volgt de gezondheid en ontwikkeling van kinderen van 0 – 19 jaar.
 • Jeugdhulp
  Jeugd- en gezinscoaches helpen en ondersteunen ouders en kinderen bij hun vragen over opgroeien en opvoeden.
 • Expertteam
  De leden van het expertteam denken mee en adviseren collega’s bij complexe situaties.
 • Advies, Ondersteuning en Control
  Onder deze afdeling vallen ondersteunende functies als beleid, communicatie en (financiële) administratie.

Dit team staat voor u klaar op 3 maart

Visie

Het CJG Capelle streeft ernaar dat ieder kind, met meer of minder belemmeringen, fijn* mag opgroeien. In een warm en veilig gezin en in een inspirerende buurt. Goed begeleid en gesteund in zijn of haar ontwikkeling naar volwassenheid door de ouders.

Opvoeden doe je samen en de professional van het CJG ondersteunt de ouders, de jongere en andere professionals met passende informatie, advies en hulp. Dichtbij en om de hoek, zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig.

*Onder fijn verstaat het CJG ‘gezond en veilig’.

Arbeidsvoorwaarden

Alle medewerkers van CJG Capelle aan den IJssel vallen onder de bepalingen van de CAO Jeugdzorg. De actuele CAO vind je hier. De hoogte van het salaris en een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals vakantie-uren en reiskosten) zijn in de CAO geregeld. Omdat de CAO de concrete invulling van een aantal bepalingen aan de werkgever overlaat, is een aantal regelingen nader voor het CJG uitgewerkt. Deze regelingen zijn opgenomen in het HR Handboek. Na je arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je een USB-stick met alle benodigde informatie.

 

 

contact

CJG Capelle aan den IJssel
De Linie 7 en 8-12
2905 AX Capelle aan den IJssel

010 242 32 00
info@cjgcapelleaandenijssel.nl

klik hier voor alle locaties

openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.15 uur tot 17.00 uur
donderdag
08.15 uur tot 19:00 uur

ons laatste facebookbericht

onze laatste tweets

Kinderen leren er veel van als ze regelmatig meehelpen in het huishouden. Bovendien houdt u zo meer tijd over om samen leuke dingen te doen! Kijk voor tips op onze website: bit.ly/MeehelpenHuis… pic.twitter.com/p5t7…