Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

werken bij

Openstaande vacatures

Ben je op zoek naar een baan bij CJG Capelle aan den IJssel, maar is er geen (passende) vacature? Kies dan voor een open sollicitatie.

Zien wij voldoende mogelijkheden, dan bewaren we je sollicitatie 12 maanden. Als er vervolgens een passende vacature is, nemen we contact met je op. Houd ook deze website in de gaten en reageer als je een vacature ziet die bij jou past.

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Capelle aan den IJssel

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Capelle aan den IJssel is het centrale punt waar (aanstaande) ouders, verzorgers, kinderen en jongeren terecht kunnen met alle vragen over opgroeien en opvoeden. Bij het CJG werken professionals van de jeugdgezondheidszorg en jeugdhulp. Zij werken samen in wijkgerichte CJG-teams, zodat zij Capelse jeugd en gezinnen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Visie

“Het CJG Capelle streeft ernaar dat ieder kind, met meer of minder belemmeringen, gezond en veilig mag opgroeien. In een warm en veilig gezin en in een inspirerende buurt. Goed begeleid en gesteund in zijn of haar ontwikkeling naar volwassenheid door de ouders.

Opvoeden doe je samen en de professional van het CJG ondersteunt de ouders, de jongere en andere professionals met passende informatie, advies en hulp. Dichtbij en om de hoek, zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig.”

Arbeidsvoorwaarden

Alle medewerkers van CJG Capelle aan den IJssel vallen onder de bepalingen van de CAO Jeugdzorg. De actuele CAO vind je hier. De hoogte van het salaris en een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals vakantie-uren en reiskosten) zijn in de CAO geregeld. Omdat de CAO de concrete invulling van een aantal bepalingen aan de werkgever overlaat, is een aantal regelingen nader voor het CJG uitgewerkt. Deze regelingen zijn opgenomen in het HR Handboek. Na je arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je een USB-stick met alle benodigde informatie.