Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Valentijn in het KinderLab

Valentijn in het KinderLab

Februari is de maand van de liefde. In het KinderLab in Schollevaar zijn dan ook verschillende activiteiten te doen voor ouders en kinderen, onder andere georganiseerd door ons CJG. 

Bijvoorbeeld thema’s als ‘Vlinders in je buik’, ‘Eerste hulp bij…’ en ‘Weerbaarheid’. Kijk op www.welzijncapelle.nu/kinderlab voor het overzicht van alle activiteiten en om je aan te melden!

Meer over het KinderLab
Het KinderLab is een inspirerende plek in de wijk Schollevaar waar kinderen (t/m 12 jaar) en ouders terecht kunnen voor activiteiten gericht op ontmoeting, ondersteuning en ontwikkeling. Thema’s zijn gezondheid, taal, financiële educatie en talentontwikkeling. Welzijn Capelle is verantwoordelijk voor de coördinatie en programmering van het aanbod. Vanuit het gedachtegoed van de Vreedzame Wijk wordt samengewerkt met verschillende organisaties om het KinderLab een veilige en laagdrempelige plek te maken. Ook is er veel ruimte voor initiatieven van kinderen en ouders.

Partners in het KinderLab zijn onder andere de Gemeente, de Sjalomschool, Bibliotheek aan den IJssel, Centrum voor Jeugd en Gezin, Perspectief Jeugdwerk, Sportief Capelle en Royal Kids kinderopvang. Ook met andere scholen en organisaties in de wijk wordt samengewerkt. Het KinderLab staat altijd open voor nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Stuur dan een berichtje naar kinderlab@welzijncapelle.nu of kom gewoon eens langs!