Training 'Pittige jaren' start na de zomervakantie

Op 8 september 2020 gaat een nieuwe training ‘Pittige jaren’ van start. De training is voor ouders van kinderen van 3 t/m 8 jaar die zich druk, dwars of opstandig gedragen. Hierbij kun je denken aan niet luisteren, boze buien, ruzie maken en over alles in discussie gaan.

Meer informatie over de training

Klik hier voor meer informatie over de training en om je aan te melden.

Ervaringen van deelnemers

“De training heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven in het opvoeden van mijn kind. De sfeer in huis is relaxed en daar genieten wij allemaal van,” vertelt één van de deelnemers die de training eerder dit jaar volgde. Klik hier om ervaringen te lezen van deelnemers van de afgelopen jaren.

Podcast over de training

Jordana volgde de training ‘Pittige jaren’ in 2019. “Aan de buitenkant zagen we er misschien uit als een gezin waar alles goed ging. We hadden een leuk huis en beide een leuke baan. Ik had altijd een grote kinderwens gehad, maar nu ik moeder was vond ik het echt best pittig. Ik zat niet goed in mijn vel, schreeuwde dingen tegen mijn zoontje waar ik later weer spijt van kreeg. Tot mijn man me naar de huisarts stuurde, dat was voor mij een eyeopener. Ik kreeg zelf hulp én ging de training ‘Pittige jaren’ bij het CJG volgen. Wat daarbij het meeste hielp was het inzicht dat ik niet faalde als moeder, maar dat opvoeden bij vlagen gewoon heel pittig is. Het was fijn om te merken dat ik niet de enige was, dat meer ouders worstelen.” Luister naar het verhaal van Jordana in deze podcast.

Het verhaal van Jordana is onderdeel van onze podcastserie ‘Ouders over hulp vragen’. Klik hier om meer podcasts te beluisteren.

Deel dit artikel: