Voorjaarsvakantie activiteiten in Capelle

Het is weer bijna zover; voorjaarsvakantie! De week van 27 februari zijn de kinderen vrij van school. In dit artikel vind je een overzicht van de activiteiten die onze KinderLabs organiseren, maar ook over andere activiteiten in Capelle. Lees dus snel verder.

Capelle Campus

Bij het KinderLab Schenkel wordt de hele week het Capelle Campus georganiseerd. Wil je kind alles leren over planeten, sterren, de melkweg en zwaartekracht? Doe mee met Capelle Campus! Tijdens Capelle Campus doe je samen met andere kinderen mee aan toffe creatieve en sportieve activiteiten én ga je op (ruimte)reis. Als je je hiervoor aanmeld wordt er verwacht dat je maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig bent. Klik hier om meer te lezen en om je kind aan te melden.

KinderLab Schollevaar

Op dinsdag 28 februari zijn er drie verschillende activiteiten bij KinderLab Schollevaar.

Survivallab

Op woensdag 1 maart is er een Survivallab voor kinderen van 8-12 jaar bij KinderLab Middelwatering. Hier kunnen kinderen leren survivallen van de survival Meester Johan. Je leert hoe je een slaapplek maakt, hoe je overleeft in de natuur en je mag je eigen vuur maken. Klik hier om je kind aan te melden.

Andere activiteiten

Op de website www.watisertedoenincapelle.nl staan het hele jaar door allemaal verschillende activiteiten. Je kan de hele lijst doorkijken of kiezen om bepaalde data te laten zien. In de voorjaarsvakantie kan je bijvoorbeeld naar Wijkpunt Torenhof voor leuke activiteiten en is er een les TikTok dansen met Madeleine. Als je onder ‘Filteren op’ op ‘Doelgroep’ klikt kan je alle activiteiten bekijken voor bijvoorbeeld kinderen t/m 12 jaar. Klik hier om het overzicht te bekijken.