Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Tip: nieuw Capels talent bij Industry Night op 7 december!

Tip: nieuw Capels talent bij Industry Night op 7 december!

Ontmoet het nieuwste Capelse talent tijdens de Industry Night bij CAPSLOC! Op 7 december van 19:00 tot 22:00 uur presenteren de deelnemers van het ‘Build Your Empire’ traject zich aan het grote publiek. 

Een jaar lang heeft CAPSLOC de deelnemers klaargestoomd voor Industry Night! Met maandelijks masterclasses (van o.a. Abigail Martina, Placido en Edi van Dicey) leerden de deelnemers alles over songwriting, producing, mixen & masteren, vocalcoaching, performance, de muziekbusiness en kregen zij mediatraining.

Tijdens Industry Night presenteren alle deelnemers zich met hun eigen showcase, pitch, muziek en video. Ook zal er een korte documentaire te zien zijn over het traject. Een panel van bekende professionals uit de Nederlandse muziekindustrie (waaronder MC Winne en Sherwin Blijd) geeft de deelnemers tips mee voor hun verdere muzikale carrière en beoordeelt hen op groei, muzikaliteit, professionaliteit, originaliteit en potentie. Een bijzondere avond, volledig in het teken van deze fantastische deelnemers!

Lijkt het je leuk om hier naartoe te gaan? De toegang is gratis. Het adres van CAPSLOC is Pelikaanweg 3 in Capelle aan den IJssel. Veel plezier!