Tip: jongerenhulponline.nl

Voel je je gespannen, angstig of somber? Maak je je zorgen over school, familie of werk? Ben je eenzaam of verdrietig? Zit je met vragen over je liefdesleven of relatie? Op de website jongerenhulponline.nl vind je snel, anoniem en gratis hulp.

De website is gemaakt om snel hulp te kunnen vinden die bij jou past, zonder te hoeven zoeken op Google. Er zijn tot nu toe zes organisaties die meedoen met Jongeren Hulp Online:

  1. De Kindertelefoon
  2. De Luisterlijn
  3. @ease 
  4. MIND Korrelatie
  5. PratenOnline
  6. 113 Zelfmoordpreventie 

De hulp is bij elke organisatie anders: van praten over je gevoelens met een getrainde vrijwilliger tot hulp van een professional in een situatie waarin de nood hoog is. Maar in alle situaties zijn ze er voor jou. Met een luisterend oor, handige tips, adviezen of een doorverwijzing. Alle hulp die je op Jongeren Hulp Online kan vinden, is anoniem en gratis.

Heb je vragen die je niet zo snel kwijt kan bij de organisaties van Jongeren Hulp Online? Je bent altijd welkom bij het CJG. Ook onze hulp is gratis. Klik hier voor onze contactgegevens en klik hier om meer te lezen over wat wij voor jongeren doen. Je kunt ook naar je huisarts gaan.

Jongeren Hulp Online is een initiatief van Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) en Alles is Gezondheid.

Deel dit artikel: