Tip: GroeiGids Community

Er zijn veel online community’s waar je vragen kunt stellen over het opgroeien en opvoeden van je kind. Ook GroeiGids heeft een community voor ouders gestart. Het verschil: in deze community geeft een jeugdverpleegkundige antwoord op je vragen.

Hoeveel moet mijn baby drinken? Groeit mijn kind goed? Wat kan ik doen als mijn kind wordt gepest? Hoe lang mag mijn kind gamen? Elke levensfase van je kind is anders en levert andere vragen op. Met die vragen ben je van harte welkom bij het CJG. Je kunt je vragen stellen tijdens een afspraak bij het CJG, door te bellen naar de advieslijn of langs te komen bij een inloopspreekuur.

Wil je liever online een vraag stellen, en ervaringen van andere ouders lezen? Dan kan je je vraag stellen in de GroeiGids Community (ook te vinden in de GroeiGids app). Jouw vraag wordt daar beantwoord door een jeugdverpleegkundige. Dat betekent een betrouwbaar antwoord op je vraag!

Deel dit artikel: