Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Project KIND Centraal

Project KIND Centraal

Op de Capelse conferentie sociaal domein 2017 is er aandacht geweest voor het life event ‘Scheiding’. Begin 2018  is door het platform ‘Scheiden zonder schade’ een verslag overhandigd aan de ministers van VWS en voor Rechtsbescherming. Dit verslag is een beschrijving van actielijnen welke aangeboden zijn aan de tweede kamer. Eén van de actielijnen is dat er behoefte is aan een lokale sluitende aanpak.

In 2018 gaan we hier volop mee aan de slag in Capelle aan den IJssel! Met het project KIND Centraal hebben we als doel een sluitende aanpak rond het life event ‘Scheiding’ te ontwikkelen, gericht op het zo veel mogelijk voorkomen van de negatieve gevolgen van scheiding voor kinderen.

Het project KIND Centraal is een project wat mede mogelijk gemaakt is door het aanjaagbudget sociaal domein van de gemeente. In dit project hebben het CJG en Stichting Welzijn Capelle een voortrekkersrol. Meer informatie is te vinden in de infographic over dit project.

contact

CJG Capelle aan den IJssel
De Linie 7 en 8-12
2905 AX Capelle aan den IJssel

010 242 32 00
info@cjgcapelleaandenijssel.nl

klik hier voor alle locaties

openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.15 uur tot 17.00 uur
donderdag
08.15 uur tot 19:00 uur

ons laatste facebookbericht

onze laatste tweets

Kinderen leren veel van #spelletjes. Ook dat ze een spelletje kunnen #verliezen. Voor alle kleine kinderen is dat lastig. Hoe kun je je kind leren omgaan met verliezen? Lees meer: bit.ly/WinnenVerliez…