Podcastserie 'Over Ouderschap': aflevering 3!

Hoe is het om vader of moeder te zijn? Waar moeten ouders aan wennen in het begin? En wat valt eigenlijk wel mee? In onze vijfdelige podcastserie ‘Over Ouderschap’ hoor je tien ouders vertellen over hun ervaringen als ouder. Aflevering 3 is nu live!

In deze derde aflevering vertellen de ouders openhartig over wat ze eigenlijk vinden van de adviezen die ze krijgen. Wat doen ze als ze gewoon wat extra handen nodig hebben of het even zwaar hebben? En welke rol speelt het consultatiebureau daar eigenlijk in?

Benieuwd naar de volgende aflevering? Iedere twee weken plaatsen we een nieuwe aflevering online. Houd onze website en social media in de gaten!

Heb je eerdere afleveringen gemist? Op deze pagina kan je alle afleveringen terugvinden. De podcastserie is nu ook te vinden op Spotify! Zoek naar “CJG Capelle”.

Wij zijn ons ervan bewust dat de podcastserie nog niet voldoet aan de richtlijnen voor Digitale Toegankelijkheid. Uiterlijk 31 december 2020 zal van elke podcast een tekstversie beschikbaar zijn.

Deel dit artikel: