Overlijden Corinne Vinks

Vrijdag hebben wij het droevige bericht ontvangen van het overlijden van Corinne Vinks, oud-voorzitter van de cliëntenraad van het CJG. Ondanks dat wij wisten dat Corinne ziek was, kwam het bericht als een schok.

Corinne is vanaf de start van het CJG, in haar rol als voorzitter, betrokken geweest bij de ontwikkelingen in het CJG. Ze deed dit alles naast haar werk als regiocoördinator Zuid-West Nederland van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA).

Vanuit deze functie heeft ze ook diverse bijeenkomsten bij het CJG georganiseerd die op grote waardering van ouders konden rekenen.

Ze deed dit alles met haar bekende bevlogenheid en oprechtheid om de jeugdhulp en jeugdgezondheidszorg ook voor Capelse jongeren en gezinnen blijvend te verbeteren.

Zij heeft vanuit die rol ook bijgedragen aan onze manier van werken. Haar inzet en betrokkenheid, gekoppeld aan haar optimisme heeft een onuitwisbare indruk achter gelaten.

Wij wensen haar man, haar kinderen en hun partners, haar kleinzoon en vrienden sterkte bij het verwerken van dit verlies.