Inloopspreekuren

Inloopspreekuren jeugdgezondheidszorg

Bij een inloopspreekuur kan je zonder afspraak binnenlopen om vragen te stellen aan de jeugdverpleegkundige of om je kind te laten wegen en meten. Je bent ook welkom bij een locatie van een andere wijk. Neem je het groeiboekje mee? Klik hier voor de inloopspreekuren jeugdgezondheidszorg.

Inloopspreekuren jeugdhulp

Bij een inloopspreekuur kan je zonder afspraak bij een jeugd- en gezinscoach binnenlopen om een vraag te stellen of een afspraak te maken. Klik hier voor de inloopspreekuren jeugdhulp.

Scholen

Er zijn ook inloopspreekuren op scholen. Vraag bij de school van je kind wanneer deze inloopspreekuren zijn.

KinderLabs

Jeugd- en gezinscoaches en jeugdverpleegkundigen van het CJG zijn ook te vinden in de drie KinderLabs in Capelle. Dit zijn fijne en inspirerende plekken voor kinderen (tot en met 12 jaar) en ouders. Met allerlei leuke en leerzame activiteiten! Hier vind je meer informatie over de KinderLabs en een overzicht van de activiteiten per KinderLab. Wij organiseren bijvoorbeeld het OuderLab, MiniLab en themabijeenkomsten waar ouders en/of kinderen van en met elkaar leren. Jeugd- en gezinscoach Hilda vertelde aan Radio Capelle wat zij in het KinderLab doet.

Huizen van de Wijk

In de Huizen van de Wijk in Capelle werkt het CJG samen met vrijwilligers en professionals van de wijkwinkels, gemeentelijke diensten en Welzijn Capelle.

Scheidingsspreekuur

Als je gaat scheiden, moet er vaak veel geregeld worden. Het kan dan best lastig zijn om te bedenken wat het beste is voor jouw situatie. Hoe gaan jullie het doen met de kinderen? Hoe regelen jullie het financieel? Om je bij deze vragen te helpen, is er iedere week op maandagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in Huis van de Wijk Middelwatering een scheidingsspreekuur. Meer informatie over het scheidingsspreekuur.

Locaties

Hoofdlocatie CJG Oostgaarde

Wijklocatie CJG Schollevaar

Wijklocatie CJG Capelle West