Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Ouderportaal Jeugdgezondheidszorg

Ouderportaal Jeugdgezondheidszorg

Wil je de groeicurve van je kind nog eens bekijken, wil je weten wanneer de volgende afspraak is bij de jeugdarts of jeugdverpleegkundige of wil je een wijziging doorgeven van bijvoorbeeld je huisarts of telefoonnummer?

Dan kun je met je Digi-D (als gezaghebbend ouder) inloggen in het ouderportaal. Klik hiervoor op ‘naar het ouderportaal’ rechts bovenin het scherm (zie je het niet staan? Ga dan naar de homepage). Het ouderportaal van CJG Capelle biedt toegang tot de gegevens van kinderen van 0-12 jaar die in Capelle aan den IJssel wonen of hier op school zitten.

Woon je in Capelle, maar zit je kind in Rotterdam op school? Dan hoort het JGZ dossier bij CJG Rijnmond en is het niet toegankelijk via het Capelse Ouderportaal.

Lukt het niet om in te loggen? Mail dan naar afsprakenlijnjgz@cjgcapelle.nl

 

contact

CJG Capelle aan den IJssel
De Linie 7 en 8-12
2905 AX Capelle aan den IJssel

010 242 32 00
info@cjgcapelleaandenijssel.nl

klik hier voor alle locaties

openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.15 uur tot 17.00 uur
donderdag
08.15 uur tot 19:00 uur

ons laatste facebookbericht

onze laatste tweets

Een zoon of dochter in de puberleeftijd kan voor veel leven in de brouwerij zorgen. Dat kan heel leuk zijn, maar het kan ook spanningen en conflicten opleveren. Misschien heb je als ouder allerlei vragen. De cursus 'Omgaan met #pubers' kan je ondersteunen: bit.ly/Omgaanmetpube…