Maatregelen coronavirus (laatst bijgewerkt: 5 juli 2021)

Ook bij het CJG nemen we maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hieronder vind je een overzicht van deze maatregelen. Dit overzicht zal steeds worden bijgewerkt.

Afspraken bij het CJG

Heb je een afspraak? De meeste afspraken gaan gewoon door. Bij alle afspraken doen we vooraf een gezondheidscheck.

Houd je aan deze maatregelen

Als je een afspraak hebt bij het CJG, zijn deze maatregelen belangrijk:

  • Kom niet als jij en/of je kind hoesten, benauwd zijn, een neusverkoudheid of koorts boven de 38°C hebben.
  • Ben je in de afgelopen 10 dagen in het buitenland geweest? Neem dan contact met ons op.
  • Kom met zo min mogelijk personen naar het CJG. Neem liever geen broertjes of zusjes mee.
  • Heeft je kind een lichte verkoudheid, dan mag hij of zij wel komen voor een inenting.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen. Onze locaties zijn daarop ingericht, bekijk deze video. Wanneer dat nodig is (bijvoorbeeld tijdens een prik of lichamelijk onderzoek) komen onze medewerkers wel dichterbij. Deze medewerkers hebben geen klachten en wassen voor het onderzoek hun handen.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Bij de ingang van het CJG vind je desinfectiemiddel.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Schud geen handen.
Geen inloopspreekuren

Voorlopig zijn er geen inloopspreekuren bij het CJG. Op sommige scholen zijn er wel inloopspreekuren. Vraag op de school van je kind of/wanneer er een inloopspreekuur van het CJG is.

Heb je vragen over het opgroeien of opvoeden van je kind, dan kan je deze vragen stellen door te bellen naar 010 24 23 200 of door een e-mail te sturen naar info@cjgcapelle.nl

Trainingen en voorlichtingsbijeenkomsten

De meeste geplande trainingen en voorlichtingsbijeenkomsten gaan voorlopig niet door. Sommige trainingen zullen digitaal worden gegeven of op een aangepaste manier doorgaan. Heb je je aangemeld voor een training, dan word je door de trainer(s) op de hoogte gebracht.

Meer informatie over het coronavirus

Op de website van Pharos worden de belangrijkste adviezen over het coronavirus op een duidelijke manier uitgelegd (met plaatjes).

Het RIVM heeft een webpagina over het coronavirus en houdt deze steeds actueel. Voor meer informatie over het virus verwijzen wij daarom daarnaartoe. Je kan ook bellen met het landelijk telefoonnummer van het RIVM via 0800 – 1351.

Het Tolk- en Vertaalcentrum Nederland (TVcN) vertaalt de meest recente persconferentie steeds in 5 talen: Arabisch-Syrisch, Turks, Pools, Tigrinja en Marokkaans-Arabisch. Klik hier om de video’s te bekijken op de website van TVcN.

Heb je vragen of twijfels over het wel of niet komen naar de afspraak met één van onze medewerkers? Neem contact met ons op.

Deel dit artikel: