Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Maak gezond trakteren leuk!

Maak gezond trakteren leuk!

Steeds meer scholen accepteren alleen gezonde traktaties. Een mooie ontwikkeling, vinden wij. Het is niet alleen gezond, maar ook nog eens heel leuk. Gezond trakteren hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn. Er zijn genoeg creatieve mogelijkheden! 

In de Week van de Opvoeding bieden wij de workshop ‘Gezond trakteren’ aan. Bij deze workshop gaan we met u en uw zoon of dochter gezonde en leuke traktaties maken! Heeft u interesse in de workshop? Meld u dan snel aan om verzekerd te zijn van een plekje!

Wanneer
Woensdag 5 oktober 2016

Hoe laat
De workshop wordt op twee verschillende tijdstippen gegeven. Let er bij het aanmelden op dat u aangeeft in welke groep u graag wilt plaatsnemen!

  • Groep 1: 16:00 – 17:00 uur
  • Groep 2: 17:00 – 18:00 uur

Waar
Centrum voor Jeugd en Gezin, De Linie 8 (eerste verdieping gezondheidscentrum), 2905 AX Capelle aan den IJssel

De workshop wordt gegeven in samenwerking met Diëtistenpraktijk HRC

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor deze creatieve workshop? Dat kan via info@cjgcapelle.nl met vermelding van uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, aantal personen en de naam van de workshop. Let op: geef bij deze workshop ook aan op welk tijdstip u wilt deelnemen. U kunt ook bellen via 010 24 23 200 of langskomen bij het CJG. Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08:15 – 17:00 uur, donderdag 08:15 – 19:00 uur.

Alle workshops
Klik hier om alle negen gratis workshops te bekijken die wij in de Week van de Opvoeding aanbieden.