Leuke dingen doen met vrienden in de zomer: tips!

Het is de afgelopen tijd heerlijk warm weer! Tijd om lekker te genieten, samen met je vrienden. Wat zijn leuke dingen om te doen in de zomer? 

Gezellig bij het kampvuur

Vuurtje aan, lekkers om boven het vuur te roosteren, muziekje op en gezellig de hele avond met elkaar kletsen en lol maken. Kan niet fijner!

Watergevecht

Heb jij vroeger ook vaak met waterballonnen gespeeld in de zomer? Dat is ook nu nog steeds leuk! Haal een pak waterballonnen bij de winkel en organiseer een ouderwets watergevecht. Lol gegarandeerd!

Nachtje kamperen

Heeft één van je vrienden een grote achtertuin of boerderij? Of weet je bij jou in de buurt een plekje waar je een tent mag opzetten? Ga dan gezellig een nachtje kamperen! Zorg dat iedereen iets meeneemt: de tent, stoelen om op te zitten, eten, drinken en spelletjes. Zo maak je er een gezellig uitje van!

Zon-tattoo

Houd je ervan om lekker de hele dag in de zon te liggen? Probeer dit grappige trucje dan eens: plak een stickertje op je huid, bijvoorbeeld een hartje of zonnetje. Je kunt ook zelf iets knippen en dat met een plakbandje op je huid plakken. Als je na een hele dag zonnen het stickertje weer weghaalt, heb je een natuurlijke tattoo!

Lekker griezelen

In de zomer is het vaak nog lang warm en kun je ook ‘s avonds nog lekker buiten zijn. Houd je wel van een beetje spanning? Zoek een griezelige plek op in je buurt, bijvoorbeeld een park of bos, en vertel elkaar enge verhalen. Of neem een tablet mee en kijk een enge film in het donker. Wie durft er nog terug naar huis te lopen?

Zelf ijs maken

Houd je ervan om lekker in de keuken bezig te zijn? Dan is het leuk om in de zomer je eigen smaak ijs te maken. Zoek op internet recepten op en haal alle ingrediënten in huis. Er zijn simpele recepten te vinden, maar ook wat moeilijkere. Kies er eentje die het beste bij jouw skills past! Is je ijs klaar, nodig dan vrienden uit om het gezellig samen op te eten. Extra leuk: koop ijshoorntjes om je ijs heel professioneel uit te delen. Net of je je eigen ijssalon hebt!

We wensen je een fijne, gezellige zomer!

Deel dit artikel: