Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Leuke actieve middag 4 oktober!

Leuke actieve middag 4 oktober!

Van 2 t/m 6 oktober is de Week van de Opvoeding. Het CJG organiseert dan verschillende gratis workshops voor ouders. Daarnaast is er op woensdag, 4 oktober, een gezellige actieve middag voor ouder en kind. 

Actieve middag
Op woensdag 4 oktober van 13:30 – 15:30 uur is er een leuke, actieve middag voor ouder en kind in Sporthal Schenkel (Capelseweg 39). Sportief Capelle organiseert sport en spel voor kinderen, waaronder leuke speeltoestellen en een dansmat. Voor de ouders is er een informatiemarkt, met verschillende kraampjes over het aanbod van het CJG en Home-Start. U komt toch ook?

Gratis workshops
Het CJG organiseert verschillende gratis workshops tijdens de Week van de Opvoeding. Bekijk het programma via deze link en meld u nog snel aan! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@cjgcapelle.nl met vermelding van uw naam, telefoonnummer, aantal personen en naam van de workshop. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via 010 24 23 200, op werkdagen tussen 08:15 en 17:00 uur. Voor de actieve middag hoeft u zich niet aan te melden.

Tot ziens in de Week van de Opvoeding!

contact

CJG Capelle aan den IJssel
De Linie 7 en 8-12
2905 AX Capelle aan den IJssel

010 242 32 00
info@cjgcapelleaandenijssel.nl

klik hier voor alle locaties

openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.15 uur tot 17.00 uur
donderdag
08.15 uur tot 19:00 uur

ons laatste facebookbericht

onze laatste tweets

Kinderen leren veel van #spelletjes. Ook dat ze een spelletje kunnen #verliezen. Voor alle kleine kinderen is dat lastig. Hoe kun je je kind leren omgaan met verliezen? Lees meer: bit.ly/WinnenVerliez…