Bij het CJG werken jeugd- en gezinscoaches, jeugdverpleegkundigen en jeugd- en gezinspsychologen. Hieronder lees je wat zij voor jou kunnen betekenen. De hulp van het CJG is gratis.

Jeugd- en gezinscoaches

Heb je ergens tips of advies bij nodig? Zit je ergens mee, wat je bij iemand kwijt wil? Of heb je hulp nodig bij het oplossen van een probleem? Dan staan onze jeugd- en gezinscoaches voor je klaar. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen als je vaak onzeker bent, als je je somber voelt of als het thuis niet zo goed gaat. Lees meer over jeugd- en gezinscoaches.

Jeugdverpleegkundigen

Onze jeugdverpleegkundigen zijn te vinden op de middelbare scholen in Capelle. Wat doen zij op school? En welke inentingen krijg je tussen 12 en 18 jaar? Lees meer over jeugdverpleegkundigen.

Jeugd- en gezinspsychologen

Bij het CJG werken ook jeugd- en gezinspsychologen. Zij kunnen je helpen als je bijvoorbeeld last hebt van een depressie, een negatief zelfbeeld of als je iets heftigs hebt meegemaakt. Soms is er hulp nodig van een andere organisatie. Dan helpen wij je daarbij.

Wil je graag eens met een jeugd- en gezinspsycholoog praten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, een mailtje te sturen of te bellen.

Trainingen

Bij het CJG kan je gratis trainingen volgen. Samen met andere jongeren krijg je dan handige tips of informatie. Bij de training Beat it! leer je bijvoorbeeld om beter voor jezelf op te komen. 

Wil je op kinderen passen als bijbaantje? Dan kun je bij het CJG je oppasdiploma halen. We geven ook trainingen op school, bijvoorbeeld Make a Move of Girlstalk. Daarbij leer je op een leuke manier over seks en hoe je je grenzen kunt aangeven. Bekijk alle trainingen

Ervaringsverhalen

“Ik voel me weer goed in mijn vel” 

Klik hier om ervaringsverhalen te lezen van jongeren die door iemand van het CJG zijn geholpen.

Heb je zelf ook ervaring met het CJG en wil je graag (anoniem) jouw verhaal delen?
 Stuur ons een mailtje!