Share your story

Wat kan het CJG allemaal voor je doen? Hoe gaat het als je hulp van ons krijgt, bijvoorbeeld van een jeugd- en gezinscoach? Op deze pagina kan je ervaringsverhalen van andere jongeren lezen.

Heb je zelf ook ervaring met het CJG en wil je graag (anoniem) jouw verhaal delen?
 Stuur ons een mailtje!

Ervaringsverhaal: “Het is fijn om te praten over hoe het bij jou zit”

Het CJG is er voor jou. Bijvoorbeeld als je vragen hebt of ergens mee zit. Hoe gaat dat, als je hulp krijgt van het CJG? Xavannah vertelt haar verhaal. “Eerst heb ik een intakegesprek gehad met Merel. We hebben het toen over allerlei verschillende onderwerpen gehad. Dan moest ik per onderdeel aangeven hoe het daarmee… Lees meer hierover Ervaringsverhaal: “Het is fijn om te praten over hoe het bij jou zit”

Ervaringsverhaal: “De therapie heeft echt geholpen”

Het CJG is er voor jou. Bijvoorbeeld als je vragen hebt of ergens mee zit. Hoe gaat dat, als je hulp krijgt van het CJG? Philéine vertelt haar verhaal. “Ik ben vroeger heel erg gepest. Daarom ben ik naar een andere school gegaan. Maar ik had het nog steeds moeilijk op school. Ik vond het… Lees meer hierover Ervaringsverhaal: “De therapie heeft echt geholpen”

Ervaringsverhaal: “Ik voel me veel sterker in m’n schoenen staan”

Het CJG is er voor jou. Bijvoorbeeld als je vragen hebt of ergens mee zit. Wat kan het CJG allemaal voor je doen? En hoe gaat dat, als je hulp krijgt van een coach? Hieronder vertelt een jongere haar verhaal. “Ik had het gevoel dat ik thuis heel strak werd gehouden door mijn ouders waardoor… Lees meer hierover Ervaringsverhaal: “Ik voel me veel sterker in m’n schoenen staan”

Ervaringsverhaal: “Ik ging steeds meer zien dat er ook positieve dingen zijn”

Het CJG is er voor jou. Bijvoorbeeld als je vragen hebt of ergens mee zit. Wat kan het CJG allemaal voor je doen? En hoe gaat dat, als je hulp krijgt van een coach? Hieronder vertelt een jongere haar verhaal. “Ik ben uit Syrië gevlucht naar Nederland, samen met mijn ouders en mijn tweelingzus. In… Lees meer hierover Ervaringsverhaal: “Ik ging steeds meer zien dat er ook positieve dingen zijn”

Ervaringsverhaal: “Ik kon mijn hart luchten als het niet zo goed ging met mij”

Het CJG is er voor jou. Bijvoorbeeld als je vragen hebt of ergens mee zit. Wat kan het CJG allemaal voor je doen? En hoe gaat dat, als je hulp krijgt van een coach? Hieronder vertelt Raymond zijn verhaal!  “Hallo, mijn naam is Raymond. Ik ga vertellen wat ik van het CJG heb ervaren, en… Lees meer hierover Ervaringsverhaal: “Ik kon mijn hart luchten als het niet zo goed ging met mij”

Ervaringsverhaal: “Ik voel me weer goed in mijn vel”

Het CJG is er voor jou. Bijvoorbeeld als je vragen hebt of ergens mee zit. Wat kan het CJG allemaal voor je doen? En hoe gaat dat, als je hulp krijgt van een coach? Hieronder vertelt een jongere haar verhaal!  “Ik heb heel mijn leven met mijn moeder gewoond en was dus heel erg gehecht… Lees meer hierover Ervaringsverhaal: “Ik voel me weer goed in mijn vel”