Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Hoe houd je je relatie leuk met een kindje erbij? Gratis insipiratieboekje voor kersverse ouders

Hoe houd je je relatie leuk met een kindje erbij? Gratis insipiratieboekje voor kersverse ouders

Samen een kindje krijgen is heel bijzonder. Soms ben je zo gefocust op alle veranderingen die daarbij komen kijken, dat je minder oog hebt voor elkaar als partner. Daarom delen wij vanaf 14 februari 2019 (Valentijnsdag) een jaar lang inspiratieboekjes uit aan alle ouders van pasgeboren baby’s. 

In het inspiratieboekje ‘Voor de liefhebbers’ van Family Factory kun je lezen hoe andere kersverse ouders de liefde leuk houden. In het boekje staan 16 top tips over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld: ‘teambuilding voor ouders’, ‘gedaan met de vrijheid?’ en ‘let’s talk about sex’. Bij het 8 weken consult op het consultatiebureau krijgen kersverse ouders het boekje overhandigd.

Het uitdelen van dit boekje is onderdeel van het project ‘Kind Centraal’ waar wij samen met Stichting Welzijn Capelle in februari 2018 mee gestart zijn. Het doel van dit project is het creëren van een sluitende Capelse aanpak om negatieve gevolgen van scheiding voor kinderen zo veel mogelijk te voorkomen. Als onderdeel van het project wordt ook ingezet op preventie en voorlichting, waaronder partnerrelaties. Investeren in je relatie is investeren in de toekomst van je kind! Meer informatie over het project Kind Centraal