Gratis webinars van de 'OuderLab Academy'

De komende weken kun je gratis webinars volgen van de ‘OuderLab Academy’, een samenwerking van het KinderLab, Welzijn Capelle, het CJG en partners uit de wijk. Hieronder vind je de verschillende data en onderwerpen. Kan je er niet bij zijn? Na afloop van ieder webinar voegen wij een link toe aan dit bericht zodat je het webinar terug kunt kijken.

Webinar 1: Ontspannen en Pittige Jaren – 18 november 2020 – terugkijken

Tijdens dit webinar krijg je tips voor ontspanning en tips voor de ‘pittige jaren’ in de opvoeding: als je kind tussen de 3 en 8 jaar oud is. Klik hier om het webinar ‘Ontspannen en Pittige Jaren’ terug te kijken.

Webinar 2: Omgaan met pubers – 25 november 2020 – 10:00 tot 11:00 uur

Hoe is het om een puber in huis te hebben? En hoe kan je goed met deze fase omgaan? Tijdens dit webinar krijg je tips en adviezen. Klik hier om het webinar ‘Omgaan met pubers’ terug te kijken.

Webinar 3: Kick-Off Single Moms Club Schollevaar – 2 december 2020 – 10:00 tot 11:00 uur

Tijdens dit webinar stelt de Single Moms Club Schollevaar zich voor. De Single Moms Club is voor alleenstaande moeders die graag hun netwerk willen vergroten. Bij dit webinar is er plek voor maximaal 15 alleenstaande moeders uit de wijk Schollevaar. Dit webinar is niet opgenomen en helaas niet terug te kijken.

Webinar 4: Omgaan met budget/financiën – 9 december 2020 – 10:00 tot 11:00 uur

Tijdens dit webinar worden tips gegeven over goed omgaan met geld. Klik hier om het webinar ‘Omgaan met budget/financiën’ terug te kijken.

Webinar 5: Onze Vreedzame Wijk – 16 december – 10:00 tot 11:00 uur

Tijdens dit webinar krijg je meer informatie over de ‘Vreedzame Wijk’. Wat is een ‘Vreedzame Wijk’ en wat heeft dit voor invloed op kinderen? Dit webinar is door omstandigheden helaas niet doorgegaan.

Deel dit artikel: