Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Feestelijke opening KinderLab 10 januari

Feestelijke opening KinderLab 10 januari

Op woensdag 10 januari wordt het KinderLab in Schollevaar feestelijk geopend met een programma vol activiteiten! Kom jij ook? 

Het KinderLab
Het KinderLab is een inspirerende plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar en hun ouders. Zij kunnen er terecht voor hulp en ondersteuning op het gebied van huiswerk, taal, administratie en opvoeding. Ook zijn er activiteiten voor kinderen gericht op talentontwikkeling en ontmoeting. Aan ruim 300 kinderen uit de wijk is voor de zomervakantie gevraagd wat hun wensen waren rond het KinderLab. Daarom komt er een kook- en technieklab en is er voldoende ruimte voor beweging en sport.

In het KinderLab werken Stichting Welzijn Capelle, Centrum voor Jeugd en Gezin, Sportief Capelle, De Sjalomschool, Royal Kids kinderopvang, Prokino kinderopvang, de bibliotheek, perspectief Jeugdwerk en gemeente Capelle aan den IJssel samen.

Feestelijke opening 10 januari
Op woensdag 10 januari is de feestelijke opening van het KinderLab! Kinderen en ouders zijn welkom tussen 13:00 en 15:00 uur aan het Louvre 1 (ook ingang via schoolplein Sjalomschool).

Wat is er te doen?
Je kan bijvoorbeeld meedoen aan de CupCakeCup met Klaas van der Eerden, selfies laten maken in de SelfieBox, experimenten doen in het TechniekLab, meedoen aan Electrodance en er zijn veel lekkere hapjes en drankjes. Wethouder Ans Hartnagel zal het KinderLab om 13:45, samen met het Kindercollege, op een ludieke manier officieel openen. Kom je ook?

Kijk voor meer informatie op de flyer!