Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Enquête voor jongeren van 12-18 jaar

Enquête voor jongeren van 12-18 jaar

Het CJG is er ook voor jongeren. We willen graag dat zo veel mogelijk jongeren weten wat het CJG is en waar ze bij ons voor kunnen aankloppen. Want als je vragen hebt of ergens mee zit, is het fijn om te weten dat er mensen zijn die met je mee willen denken. Daarom hebben we een korte enquête gemaakt voor jongeren die het CJG al kennen. 

Via de enquête hopen we te ontdekken op welke manier jongeren ons CJG hebben leren kennen. En of ze weten waar ze bij het CJG allemaal voor terecht kunnen. Kennen ze het CJG bijvoorbeeld alleen van de vaccinaties, of weten ze ook dat er gratis trainingen zijn? Ook vragen we tips aan de jongeren. Hoe denken zij dat wij het CJG het beste onder jongeren kunnen promoten?

Help mee!

Heb jij een zoon of dochter in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, die het CJG al kent? Bijvoorbeeld van een gesprek met de jeugdverpleegkundige op school, van een vaccinatie of omdat hij of zij eens met een jeugd- en gezinscoach heeft gepraat? Help ons door hem of haar te vragen om de enquête in te vullen.

Link naar de enquête

De enquête kan ingevuld worden via onderstaande link. De enquête is anoniem. Er wordt alleen naar de leeftijd gevraagd.

http://bit.ly/CJGJongeren919

Alvast bedankt!

Deel dit artikel: