Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Drukte bij feestelijke opening KinderLab!

Drukte bij feestelijke opening KinderLab!

Afgelopen woensdag, 10 januari, werd het KinderLab in Schollevaar feestelijk geopend. Wat kwamen er veel kinderen kijken!

Feestelijke sfeer
De opening van het KinderLab werd goed bezocht. Veel kinderen en hun ouders kwamen kijken en meedoen aan alle leuke activiteiten! Er werden cupcakes versierd, er was een poppendokter, kinderen konden selfies maken in de SelfieBox, zich laten schminken, experimenten doen in het Technieklab, meedoen aan Electrodance en nog veel meer. Daarnaast waren er heerlijke hapjes, onder andere verzorgd door leerlingen van Accent Capelle.

KinderLab lied
Het KinderLab werd officieel geopend door wethouder Ans Hartnagel en kinderburgemeester Mariam Yousfi. Door het Kindercollege werd een prachtig lied gezongen over het KinderLab, het speciale KinderLab lied! Marije Arnouts, coördinator van het KinderLab, stelde alle partners voor en vertelde welke activiteiten er onder andere in het KinderLab zullen plaatsvinden. Daarnaast was er een speciaal bedankje voor Priscilla Macare en Nourdin Ahamri, die veel betekend hebben bij het opstarten van het KinderLab.

Meer over het KinderLab
Het KinderLab (Louvre 1, 2907 WD Capelle aan den IJssel) is een inspirerende plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar en hun ouders. Zij kunnen er terecht voor hulp en ondersteuning op het gebied van huiswerk, taal, administratie en opvoeding. Ook zijn er activiteiten voor kinderen gericht op talentontwikkeling en ontmoeting. Aan ruim 300 kinderen uit de wijk is voor de zomervakantie gevraagd wat hun wensen waren rond het KinderLab. Daarom is er een kook- en technieklab en voldoende ruimte voor beweging en sport.

In het KinderLab werken Stichting Welzijn Capelle, Centrum voor Jeugd en Gezin, Sportief Capelle, De Sjalomschool, Royal Kids kinderopvang, Prokino kinderopvang, de bibliotheek, perspectief Jeugdwerk en gemeente Capelle aan den IJssel samen.

Activiteiten
Wil je weten welke activiteiten er in het KinderLab zijn? Iedere week wordt het programma gedeeld via de Facebookpagina van het KinderLab!

contact

CJG Capelle aan den IJssel
De Linie 7 en 8-12
2905 AX Capelle aan den IJssel

010 242 32 00
info@cjgcapelleaandenijssel.nl

klik hier voor alle locaties

openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.15 uur tot 17.00 uur
donderdag
08.15 uur tot 19:00 uur

ons laatste facebookbericht

Fijne Vaderdag! ... Bekijk meerBekijk minder

17 juni 2018  ·  

onze laatste tweets

Op vrijdag 18 mei startte project #SplashCapelle op basisschool De Contrabas. Kijk voor meer informatie over het project en een kort verslag van de aftrap op onze website: bit.ly/SplashContrab…