Centrum voor Jeugd en Gezin | Capelle aan den IJssel

Dokter Splash en Sharky op De Kleine Bas

Dokter Splash en Sharky op De Kleine Bas

Dokter Splash en Sharky hebben gisteren (2 juli) een theatervoorstelling gegeven aan de kinderen op peuterspeelzaal De Kleine Bas. Dat was een groot succes!

Op zoek naar het Wonderwater
In de voorstelling gaat dokter Splash samen met Sharky en de kinderen op zoek naar het Wonderwater. Ze komen langs allerlei plekken waar ze water hebben gevonden. Is dit het Wonderwater? De kinderen vonden het prachtig! Na afloop van de voorstelling kregen alle kinderen een mooie blauwe bidon met hun eigen naam erop. Zo kunnen ze altijd water drinken. Want water is de beste en meest gezonde dorstlesser! De kinderen kregen ook een leuke kleurplaat mee naar huis van dokter Splash en Sharky.

 

 

 

 

 

 

Project Splash Capelle
De voorstelling ‘Op zoek naar het Wonderwater’ van dokter Splash en Sharky is onderdeel van het project Splash Capelle. Met het project Splash Capelle willen we kinderen stimuleren om elke dag kraanwater te drinken in plaats van allerlei ongezonde dranken. Dit is niet alleen gezond voor kinderen, het is ook makkelijk en voordelig voor ouders. Met Splash Capelle wordt het drinken van kraanwater op school de gewoonste zaak van de wereld (en zelfs cool!). Elke dag en altijd, want water is de beste en meest gezonde dorstlesser. Het hoort bij een gezonde levensstijl!

Splash Capelle staat voor water drinken en besteedt aandacht aan gezonde voeding en lekker bewegen. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie over het project of klik hier.

 

contact

CJG Capelle aan den IJssel
De Linie 7 en 8-12
2905 AX Capelle aan den IJssel

010 242 32 00
info@cjgcapelleaandenijssel.nl

klik hier voor alle locaties

openingstijden

maandag t/m vrijdag
08.15 uur tot 17.00 uur
donderdag
08.15 uur tot 19:00 uur

ons laatste facebookbericht

onze laatste tweets

Kinderen leren veel van #spelletjes. Ook dat ze een spelletje kunnen #verliezen. Voor alle kleine kinderen is dat lastig. Hoe kun je je kind leren omgaan met verliezen? Lees meer: bit.ly/WinnenVerliez…