Digitaal magazine voor derdeklassers

In de derde klas van de middelbare school komen we normaal gesproken bij jou in de klas een themales geven. Door het coronavirus kon dat nu helaas niet doorgaan. Daarom hebben we een digitaal magazine gemaakt, met de onderwerpen die we in de themales zouden bespreken.

In het digitaal magazine vind je informatie en tips over verslaving, seksualiteit, gezonde voeding, gezond slapen en bewegen.

Zit je in de derde klas van de middelbare school, dan krijg je het digitale magazine waarschijnlijk opgestuurd via school. Of misschien heb je hem al gekregen. Heb je het magazine nog niet gehad? Of zit je niet in de derde klas, maar ben je wel nieuwsgierig?

Klik hier om het digitale magazine te lezen!

Kan je het magazine niet goed lezen omdat je bijvoorbeeld een hulpprogramma gebruikt? Op deze pagina vind je de tekstversie van het magazine.

Ook in deze tijd staan we voor je klaar. Heb je vragen over de onderwerpen in dit magazine of zit je ergens mee? Bel, app of mail ons dan. Wij denken graag met je mee! In het magazine vind je contactgegevens van jeugdverpleegkundigen en jeugd- en gezinscoaches. Of klik hier om naar onze algemene contactgegevens te gaan.

Deel dit artikel: