Alle vragenlijsten bij jeugdgezondheidszorg vanaf nu digitaal!

Als je een afspraak hebt bij de jeugdgezondheidszorg, bijvoorbeeld bij het consultatiebureau of de jeugdverpleegkundige op school, vragen we je regelmatig om van tevoren een vragenlijst in te vullen. Die vragenlijst kreeg je tot nu toe via de post opgestuurd. Goed nieuws: alle vragenlijsten zijn vanaf nu digitaal beschikbaar via het ouderportaal!

Heeft je kind binnenkort een afspraak voor 11 maanden, 14 maanden, 2 jaar, groep 2 of groep 7? Dan staat er een online vragenlijst voor je klaar. Zodra er een vragenlijst voor je klaarstaat, ontvang je een e-mail. Door op de link in de e-mail te klikken, kun je de vragenlijst invullen. Als de link in de e-mail niet werkt, kun je zelf inloggen in het ouderportaal via www.ouderportaal.cjgcapelle.nl (houd je DigiD bij de hand). Klik vervolgens op ‘Invullen oudervragenlijst’.

Let op: de vragenlijst kan niet tussentijds worden opgeslagen, deze moet dus in één keer worden ingevuld en afgerond. Na afronding is er een PDF-versie voor jullie beschikbaar in het ouderportaal. De PDF-versie wordt ook gekoppeld aan het digitale dossier van je kind. Zo kan de jeugdarts of jeugdverpleegkundige de antwoorden met jullie bespreken.

Controleer je e-mailadres

Is het juiste e-mailadres bij ons bekend? Ook als je binnenkort nog geen afspraak hebt bij de jeugdgezondheidszorg, is het handig om je e-mailadres te controleren in het ouderportaal. Ook andere berichten over afspraken bij de jeugdgezondheidszorg worden binnenkort digitaal verstuurd.

Meer informatie en veelgestelde vragen over het invullen van een digitale vragenlijst

Heb je vragen over het ouderportaal of staat er geen digitale vragenlijst klaar? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar afsprakenlijnjgz@cjgcapelle.nl

Deel dit artikel: