Aangepaste jeugdhulp in coronatijd

Wij willen goede jeugdhulp blijven bieden aan alle gezinnen in Capelle aan den IJssel, ook nu het coronavirus er nog steeds is. Hieronder vind je meer informatie over de tijdelijke aanpassingen. Klik hier voor alle corona maatregelen bij het CJG.

Afspraken met een jeugd- en gezinscoach of jeugd- en gezinspsycholoog

Heb je een afspraak met een jeugd- en gezinscoach of jeugd- en gezinspsycholoog? Dan overlegt hij of zij met je hierover. Het is mogelijk dat de jeugd- en gezinscoach of -psycholoog gewoon bij je thuis komt voor de afspraak (waarbij hij of zij rekening houdt met de richtlijnen), dat de afspraak bij het CJG plaats kan vinden of dat de afspraak telefonisch en/of via beeldbellen door kan gaan. Heb je hier vragen over, dan kan je ook zelf contact opnemen met jouw jeugd- en gezinscoach of jeugd- en gezinspsycholoog.

Inloopspreekuren

De meeste inloopspreekuren jeugdhulp gaan voorlopig niet door. Op sommige scholen is er nog wel een inloopspreekuur. Vraag op de school van je kind of/wanneer er een inloopspreekuur van het CJG is.

Heb je vragen over het opgroeien of opvoeden van je kind, dan kan je deze vragen stellen door te bellen naar 010 24 23 200 of door een e-mail te sturen naar info@cjgcapelle.nl. Iedere werkdag tussen 9:00 en 13:00 uur kan je vragen stellen aan een jeugd- en gezinscoach via de advieslijn. De advieslijn is bereikbaar via het telefoonnummer 010 24 23 200.

Houd je aan deze maatregelen

Als je een afspraak hebt bij het CJG, zijn deze maatregelen belangrijk:

  • Kom niet als jij en/of je kind hoesten, benauwd zijn, een neusverkoudheid of koorts boven de 38°C hebben.
  • Ben je in de afgelopen 10 dagen in het buitenland geweest? Neem dan contact met ons op.
  • Kom met zo min mogelijk personen naar het CJG.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen. Onze locaties zijn daarop ingericht, bekijk deze video.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Bij de ingang van het CJG vind je desinfectiemiddel.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Schud geen handen.

Deel dit artikel: